Cautare OE
(cod produs)

Radiator apa
Radiator clima
Compresor clima
Radiator incalzire
Filtru uscator
Intercooler
Evaporator
Radiator ulei (hidraulic)
Ventilator
Ventilator habitaclu
Vascocuplaje si palete
Categorii Cos Cont

Cosul meu

Nr. produse: 0
Pret total: 0 Lei

AutentificareDespre noi

S.C. RADIATOARE BUCURESTI S.R.L., este o companie cu capital privat, înfiinţată în anul 2006 având ca obiect principal de activitate producerea radiatoarelor din aluminiu. Pentru ambalarea radiatoarelor la Bucuresti, firma noastră a achiziţionat: utilaje de prelucrare prin aşchiere, utilaje de frezare, utilaje de sudură în mediu protector cu argon şi deformare la rece, precum şi un stand special pentru testarea radiatoarelor. Tehnologia de fabricaţie a radiatoarelor are la baza operaţiunea de brazare în cuptoare speciale cu atmosferă controlată de azot. Fiecare radiator fabricat este supus unui test riguros de calitate. Toate produsele au o garanţie de 1 ani, în condiţiile respectării normelor de exploatare normale.

Compania produce, de asemenea, o gamă completă de sisteme de răcire şi schimbătoare de caldură: radiatoare, răcitoare de ulei, răcitoare de aer, condensatoare, răcitoare combinate, realizate din aliaje de aluminiu şi oţeluri inoxidabile, în construcţie brazată, destinate aplicaţiilor în domeniile: auto, construcţii, echipamente industriale şi agricultură.

Compania produce şi răcitoare gaze (MODULE AGR) pentru toată gama de camioane/autocare MAN.

Valorile S.C. RADIATOARE BUCURESTI S.R.L. se concretizează în satisfacerea clientului cu produse/servicii de calitate la un preţ competitiv şi menţinerea unei relaţii corecte şi transparente cu partenerii şi clienţii.