Cautare OE
(cod produs)

Radiator apa
Radiator clima
Compresor clima
Radiator incalzire
Filtru uscator
Intercooler
Evaporator
Radiator ulei (hidraulic)
Ventilator
Ventilator habitaclu
Vascocuplaje si palete
Categorii Cos Cont

Cosul meu

Nr. produse: 0
Pret total: 0 Lei

AutentificareTermeni şi Condiţii

Utilizarea SITE-ului:

UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.
 

Conținutul Site-ului:

1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre RADIATOARE BUCURESTI, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate de RADIATOARE BUCURESTI ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regulă, în mod gratuit. RADIATOARE BUCURESTI își rezervă dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

3. UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Dream Factory Studio, prevăzute de legislația în vigoare.
 

Limitarea răspunderii S.C. RADIATOARE BUCURESTI S.R.L.:
 

1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.

RADIATOARE BUCURESTI nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători, furnizori și RADIATOARE BUCURESTI nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

3. Prețurile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată / în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

Comenzile a căror produse comandate pe SITE au preț mai mic în momentul înregistrării comenzii, rămân valabile și vor fi onorate în ordinea înregistrării lor pe SITE și în funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comandă.

4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu - acestea fiind schițe.  Produsele livrate, pot diferi față de imagini fără însă a fi modificate caracteristicile sau dimensiunile.

5. RADIATOARE BUCURESTI iși rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe SITE.

6. Orice problemă cauzată de produsele și / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

7. RADIATOARE BUCURESTI nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

8. RADIATOARE BUCURESTI nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționarii Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe Site.

Limitare de responsabilitate

Produsele existente pe site afișate sunt mărci înregistrate ale companiilor producătoare.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat, încercare de fraudă la site va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între firmă și clienți se va rezolva pe cale amiabilă, altfel se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor

Art. 1. (1) Pentru buna informare a consumatorilor și pentru a le acorda acestora posibilitatea să își exprime opinia cu privire la produsele și serviciile ce le sunt puse la dispoziție de către operatorii economici, este obligatorie afișarea de către operatorii economici, la loc vizibil în spațiul de comercializare sau, după caz, de prestare a serviciilor, a unui anunț cu numărul de telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999  linie telefonică cu apelare gratuită, precum și adresele, numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale comisariatelor județene pentru protecția consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor ale Municipiului București, în a cărui rază teritorială se află operatorul economic. De asemenea, placheta va conține adresa site-ului oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro.
          (2) Adresele, numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale comisariatelor județene pentru protecția consumatorilor, respectiv adresa, numărul de telefon/fax și adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București sunt prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2. Placheta prevazută la art. 1 va fi realizată prin grija operatorului economic, conform modelului prevăzut în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 3. Operatorii economici care administrează site-uri de e-commerce (comerț electronic) sunt obligați să prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link către adresa oficiala de web a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro.

 

Condiții de livrare

Livrarea în țară se face prin curier rapid FAN COURIER. Valoarea transportului variază în funcție de greutatea coletului și destinație; în orice moment puteți urmări evoluția coletului în baza numărului AWB furnizat de reprezentantul de vânzări la confirmarea comenzii; coletele vor fi ambalate corespunzător; în cazul în care coletul prezintă urme de lovituri, rupturi, deformări sau ambalaj deteriorat refuzați categoric primirea acestuia și luați legătura de urgență cu un reprezentant Radiatoare Bucuresti.

 

Condiții plată

Indiferent de modalitatea de comanda aleasă de dvs. (on-line sau telefonic), plata se face in urmatoarele moduri:

- în cazul persoanelor fizice plata se face ramburs;

- în cazul persoanelor juridice plata se poate face ramburs sau OP avans.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contacțati prin email la office@radiatoarebucuresti.ro sau telefonic la 0259.415.555, 0756.037.437, 0735.562.288.

Retur produse

Dreptul de retur în termen de 10 zile este reglementat de Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Dreptul de retur în 10 zile se adresează clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.radiatoarebucuresti.ro.

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără invocarea vreunui motiv, dar va suporta cheltuielile de transport plus o taxă de retur în cuantumul a 20% din valoarea produsului.

Atenție! Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online și livrate prin curier.

Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Termenul de 10 zile se calculează de la data la care produsele au fost recepționate de către client.

Condiții de retur

Produsul returnat trebuie:

- să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

- în ambalajul original cu toate accesoriile și consumabilele aferente (dacă este cazul, inclusiv manual,etc);

- fără a prezenta urme de uzură, modificare sau consum atât în cazul produselor cât și ale accesoriilor ce însoțesc produsele returnate;

- cu etichetele de garanție intacte și documentele originale care l-au însoțit (factură fiscală, certificat garanție, etc);

Costuri suportate de către cumpărător:

- Costuri de retur și transport curier pentru produsul în cazul căruia cumpărătorul renunță la achiziționarea produsului în termen de 10 zile de la recepția produsului;

- Cost transport curier pentru opțiunea cumpărătorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de către vânzător că nu îndeplinește condițiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);

Costuri suportate de catre vânzător:

Costuri de retur și transport curier pentru produsul în cazul căruia la recepția produsului cumpărătorul constată că:

- Produsul nu este conform cu specificațiile din oferta vânzătorului;

- Produsul nu este conform specificațiilor menționate în comanda cumpărătorului;

- Produsul este nefuncțional în primele 24 ore de la recepție sau colete ce prezintă deteriorări.

Rambursarea sumelor
 

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.

Pentru produsele ale caror colete reprezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, cumpărătorul este rugat să refuze recepția lor.